'S e còmhlan fìdhle bhon Ghàidhealtachd a tha ann an Blazin' Fiddles. Thàinig iad còmhla an toiseach ann an 1998 airson Fèis na Gàidhealtachd. Tha na clàraidhean aca gan sgaoileadh bhon label aca fhéin, Blazin' Records.

Ceòladairean an-dràstaDeasaich

Ceòladairean roimhe seoDeasaich

  • Aidan O'Rourke bhon Òban air an fhìdhill
  • Ailean MacEanraig bho Mhalaig air an fhìdhill
  • Andy Thorburn air a' phiàna
  • Catriona MacDonald bho Shealltainn air an fhìdhill
  • Duncan Chisholm bho Cnoc Mhoire, faisg air a' Mhanachainn air an fhìdhill
  • Iain MacPhàrlain bho Ghleann Fhionghain air an fhìdhill
  • Marc Clement bho Inbhir Nis air a' ghiotàr

DiscographyDeasaich

  • Fire On! (2002)
  • The Old Style (2004)
  • Magnificent Seven (2005)
  • Blazin' Fiddles Live (2007)
  • Thursday Night in the Caley (2011)
  • Solo (2014)

Ceanglaichean a-muighDeasaich